Shopping Ads

Fonto vă ajută la creșterea volumului de vânzări, prin afișarea ofertelor de produse sau servicii către un număr mare de potențiali clienți.

Cu ajutorul serviciilor noastre veți Ieșii în evidență. Vă ajutăm să obțineți mai multe clicuri cu costurile reduse, punând afacerea dumneavoastră în fața publicului larg prin postări și distribuiri prin toate rețelele disponibile.

Shopping ads ajută potențialii cumpărători să descopere produsele și serviciile de care sunt interesați și să ia decizii informate. Ei pot vedea poza produsului, prețul, review-uri ale produselor.

Teleshopping

Vă oferim servicii profesionale de realizare materiale video și  spoturi TV care reprezintă metoda de promovare cu cel mai mare impact.

Vă ajutăm să vă creșteți rata de conversie a magazinului online prin integrarea instrumentelor de marketing online. Vă aducem mai multe vânzări folosind același trafic pe care îl aduceți pe website: clientul are acces mai ușor către produsele și serviciile dvs și ne asigurăm că nu apar impedimente în drumul către conversie; analizăm traficul și corectitudinea datelor primite. Oferim o opțiune rapidă de creștere a vânzărilor pentru afacerile mici și mari.

Telemarketing

Oferim soluții profesionale de Call Center. Fonto vă ajută să construiți relatii puternice și dinamice cu actualii clienți, conexiunea permanentă și fidelizarea acestora.

TESTIMONIALE

Got a project for us?

Let’s Chat!

Luați legătura cu noi!

0721 778878