Marketing Online

Concepem cea mai eficientă strategie de promovare online,  strategie ce o să vă aducă mii de vizitatori direct interesati de serviciile și produsele dumneavoastră.

Serviciile noastre de marketing online sunt create pentru a maximiza succesul afacerii dumneavoastră în mediul digital. Avantajele marketingului online țin de creșterea potențialului, de reducerea cheltuielilor, de îmbunătățirea serviciilor puse la dispozitia clienților, de control asupra întregului proces de promovare.

Google Ads este unul din cele mai cunoscute servicii de promovare PPC (Pay Per Click) si, totodată, una dintre cele mai accesibile metode de promovare online, compatibilă cu orice tip de afacere.

Social Media

Realizăm campanii de Social Media cu rezultate rapide și vizibile pentru businessul dvs. ,  pe Facebook, Twitter, Instagram și Pinterest.

O strategie de social media marketing vă va ajuta să redirectionați traficul către site-ul dvs, să îmbunătățiți prezența companiei dvs în mediul online și bineînțeles să vă întăriți relația cu potențialii  clienți.

Prezența în Social Media a devenit obligatorie pentru orice brand, iar modul de comunicare confirmă profesionalismul companiei, al serviciilor, produselor și echipei.

Video Marketing

Conţinutul video este mai mult ca oricând o componentă esenţială şi indispensabilă pentru orice strategie eficientă de marketing.

Realizăm videoclipuri de prezentare pentru fiecare afacere. Oferim servicii de producție video: videoclipuri de scurtă și lungă durată .Deasemenea oferim servicii de filmări aeriene și video marketing pe canalele sociale.

TESTIMONIALE

Got a project for us?

Let’s Chat!

Luați legătură cu noi!

0721 778878