Identitate Vizuală

Punem accentul pe crearea unui brand solid și simplu de reținut, pentru atragerea viitorilor clienți

Oferim servicii de branding complete: strategie de brand, logo, identitate vizuală și materiale de comunicare. Dăm valoare brandului dumneavoastră printr-o strategie coerentă, o imagine memorabilă și servicii de branding impecabile.

Vă creăm o identitate unică, cărți de vizită, logo, bannere și altele, prin care să ieșiți în evidență și să vă promovați afacerea mai eficient.

Grafica publicitară înseamnă servicii de creatțe și pregătire pentru tipar. Grafica publicitară trebuie să atingă două scopuri: sa trimită un mesaj și să capteze atenția consumatorilor.

Creare Logo

Unul dintre punctele cheie principale ale unei afaceri este imaginea. Cu toții știm că în ziua de azi – imaginea vinde. Fiecare siglă trebuie să fie unică și să transmită un mesaj.

Logo-ul transmite, prin culoare şi forme, acel element pentru care publicul reţine brand-ul şi deduce de ce l-ar alege. Pentru a face asta, el trebuie să fie declinabil, creativ, unic, simplu și memorabil.

Photo Marketing

Fonto vă oferă servicii de fotografie de produs care sunt foarte importante pentru succesul afacerii dumneavoastră. Vă oferim și fotografii și filmările aeriene care oferă o perspectivă cu totul deosebită.

TESTIMONIALE

Got a project for us?

Let’s Chat!

Call us to discuss details!

(001) 234-5678